Ny vecka

I dag är det måndag. Början på en ny skolvecka och fortsättningen på nedräkningen till studenten.
Började 10.40 vilket är en härlig sovmorgons dag om man inte försover sig och vaknar 09.45 och inte hinner äta frukost men dagen blev bra ändå. Idag blir det till att skriva aktieuppgiften som går ut på att bevaka ett aktiebolag under ett år vilket man kanske inte tagit så seriöst utan bara hittat information man kommit över av ren "olycka"

Har även kikat lite närmare på min sötnos som en dag ska bli min. Telefonen man har nu hängerinte riktigt med och har fått stå ut med en hel del genom årets lopp.



Visst är den fin?
Skulle få betala 5900:- hos Dialect men hittade den på el-giganten för 2990:- inte helt fel.

Är hemma i bomhus och hälsar på idag också är ganska beroende av datorn när man gör skoluppgifter och att vänta på modemet vi ska ha till lägenheten är inget jag vill göra.

Har även betalat lastbilen till studenten dag. Känns så himla på riktigt nu

tjing

The sun

Nu skiner solen som aldrig förr. Hela 5 dagar med sol och en gnutta värme är mer än vad mankan önska sig efter en dyster och tråkig vinter.
Igår blev det en utekväll med Josefin med pizza hos svärföräldrarna först.

Idag har jag varit totalt oengagerad i saker och ting. Gick upp alldeles för sent och städade efter mig och Jeosefin helt otroligt att två tjejer kan få en lägenhet att se ut som en krigszon.
Fick sedan upphämtning och for till bomhus och hälsade på och gjorde ju inte direkt fel då det serverades min favoriträtt thaikyckling :)

Bara 2 månader ungefär till studenten. 1 månad kvar till balen och hela 3 veckor till kryssningen. Allting går jättefort och allting blir jättedyrt men som sagt man gör det bara en gång och då ska det göras med stil.
Det enda som finns kvar på planeringen just nu är skor till både bal och student och lite småplock bara. Hade sån tur att man stötte på en gammal vän som ska lägga upp håret på balen i alla fall... :)

Och nu har ju Linus gått och slagit upp ögonbrynet. Oväntat? Inte precis. Tycker lite synd om honom kanske. Hoppas det läker fint till balen iaf.

Nu är även bloggen lite tillpiffad. Inte förrän nu har jag förstått mig på en tiondel av allt.

Tjing.

?

Ingen rubrik på denna dag då jag inte kom på nån som passade speciellt bra.


Dagen började med en lektion i filosofi av Nika vilket inte var så mkt till lektion då den var 10 minuter. SOVA säger jag bara men här ges ingen förvarning. Därefter följde ett kanonbra studiebesök på Gevalia med den käckaste tant jag träffat hon gjorde besöket minst sagt givande.

Jobbat idag 2 timmar känns som att det inte var nåt alls. Hände inte mycket fick lyssna på Stephen & Daniel i 2 timmar, ganske roligt.

Fika med Cajsa & hennes trevliga Andreas på mingel sedan ett välförtjänt chicken gourment på MCdonalds satt som ett smäck.
Cajsa ville ha med mig på bio men vadå 5e hjulet så travade hem i min ensamhet och ringde och beklagade mig för Linus i stället som kommer nästa vecka vilket jag verkligen ser fram emot då jag saknar honom som en tok. Han klarade ju polisprovet så hoppas han stannar kvar med mig Gävle och struntar i Norge för det är absolut inte lika bra att sova i en bäddsoffa med Peter som att sova i stora sängen med mig :)

Åkte hem till mamma då en ensam hemmakväll inte är det roligaste på en fredag druckit lite champange och pratat. Mysigt/trevligt. Och nu sitter jag här och väntar på att Linus ska hoppa in på msn och lyssna på mina klagovisor om allt vi har att göra i skolan i Maj.

RSS 2.0